Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Etikkapunajuuret

timer-icon60 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Marinoi punajuuret balsamiviinietikalla ja tuoreella basilikalla.

Ainekset

500 g
Punajuuria
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 rkl
Tuoretta basilikaa tai meiramia
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese punajuuret. Keitä ne kypsiksi, vähintään tunnin ajan. Anna juuresten jäähtyä, kuori ja leikkaa ne lohkoiksi. Sekoita kastike ja kaada se lohkojen joukkoon. Tarjoa heti tai anna maustua jääkaapissa.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.11.2006
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.