Etikkapunajuuret
8 Annosta
|60 min

Nappaa talteen!
Marinoi punajuuret balsamiviinietikalla ja tuoreella basilikalla.
| 500 g | punajuuria |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 rkl | tuoretta basilikaa tai meiramia |
| 1/2 tl | suolaa |
- 1.
Pese punajuuret. Keitä ne kypsiksi, vähintään tunnin ajan. Anna juuresten jäähtyä, kuori ja leikkaa ne lohkoiksi. Sekoita kastike ja kaada se lohkojen joukkoon. Tarjoa heti tai anna maustua jääkaapissa.
Etikkapunajuuret
Marinoi punajuuret balsamiviinietikalla ja tuoreella basilikalla.
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | punajuuria |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 rkl | tuoretta basilikaa tai meiramia |
| 1/2 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Pese punajuuret. Keitä ne kypsiksi, vähintään tunnin ajan. Anna juuresten jäähtyä, kuori ja leikkaa ne lohkoiksi. Sekoita kastike ja kaada se lohkojen joukkoon. Tarjoa heti tai anna maustua jääkaapissa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












