Etikkapunajuuret
8 Annosta
|60 min

Nappaa talteen!
Marinoi punajuuret balsamiviinietikalla ja tuoreella basilikalla.
| 500 g | punajuuria |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 rkl | tuoretta basilikaa tai meiramia |
| 1/2 tl | suolaa |
- 1.
Pese punajuuret. Keitä ne kypsiksi, vähintään tunnin ajan. Anna juuresten jäähtyä, kuori ja leikkaa ne lohkoiksi. Sekoita kastike ja kaada se lohkojen joukkoon. Tarjoa heti tai anna maustua jääkaapissa.
Etikkapunajuuret
Marinoi punajuuret balsamiviinietikalla ja tuoreella basilikalla.
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | punajuuria |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 rkl | tuoretta basilikaa tai meiramia |
| 1/2 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Pese punajuuret. Keitä ne kypsiksi, vähintään tunnin ajan. Anna juuresten jäähtyä, kuori ja leikkaa ne lohkoiksi. Sekoita kastike ja kaada se lohkojen joukkoon. Tarjoa heti tai anna maustua jääkaapissa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























