Etikkapunajuuret

Arvostele resepti
8 Annosta

60 min

Marinoi punajuuret balsamiviinietikalla ja tuoreella basilikalla.

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
500 gpunajuuria
2 rklöljyä
1 rklbalsamiviinietikkaa
1 rkltuoretta basilikaa tai meiramia
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Pese punajuuret. Keitä ne kypsiksi, vähintään tunnin ajan. Anna juuresten jäähtyä, kuori ja leikkaa ne lohkoiksi. Sekoita kastike ja kaada se lohkojen joukkoon. Tarjoa heti tai anna maustua jääkaapissa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä