Feta-kurkkuveneet - Yhteishyvä

Feta-kurkkuveneet

???
Kappaleita
12
Valmistusaika
15 min
Hauskannäköiset kurkkuveneet kruunaavat juhlapöydän vaikkapa ylioppilasjuhlissa tai synttärijuhlissa.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kurkkua
150 g
Vihreitä kivettömiä oliiveja
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa
150 g
Fetajuustoa
1 rkl
Oliiviöljyä
Tillisilppua

LISÄKSI

Cocktailtikkuja

Näin teet

1

Silppua oliivit. Hienonna basilika. Survo fetajuusto tahnaksi haarukalla. Sekoita tahna oliivi-basilikasilppuun. Lisää öljy.

Leikkaa juustohöylällä toisesta kurkusta n. 20 kpl ohuita viipaleita purjeita varten. Halkaise kurkut pitkittäin. Koverra siemenet pois lusikalla. Leikkaa kurkuista muutaman senttimetrin paloja veneiksi. Lusikoi veneille reilusti täytettä. Tee purjeet pistämällä kurkkuviipaleita tikkuihin ja kiinnitä ne veneisiin. Ripottele pinnalle tilliä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.4.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g10 g
Proteiinia2 g26 g
Rasvaa6 g72 g
Kuituja1 g11 g
Energiaa kj282 3378
Energiaa kcal67 806

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukkua basilikaa

  • Tillisilppua

  • Cocktailtikkuja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g10 g
Proteiinia2 g26 g
Rasvaa6 g72 g
Kuituja1 g11 g
Energiaa kj282 3378
Energiaa kcal67 806

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukkua basilikaa

  • Tillisilppua

  • Cocktailtikkuja

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.