Feta-melonisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Feta-melonisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Vihreää salaattia
1 kpl
Hunaja- tai verkkomeloni (n 800 g)
200 g
Fetaa
20 kpl
Mustia oliiveja
1 kpl
Pieni sipuli
2 kpl
Tomaattia

kastike:

2 rkl
Valkoviinietikkaa
5 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
Hiukan mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista ja suikaloi salaatit. Lohko meloni, poista siemenet ja kuori. Lohko hedelmäliha. Kuutioi feta ja leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuutioi tomaatit. Levitä salaatinlehdet laakean salaattikulhon pohjalle ja asettele päälle muut ainekset. Sekoita kastike ja valuta salaatille. Tarjoa heti.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.