Kuori ja suikaloi tai raasta juurekset. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa juuressuikaleet, valkosipulit ja mausteet. Murusta fetajuusto. Levitä kasvikset kerroksittain fetan kanssa voideltuun uunivuokaan. Valuta päälle kasvisliemi. Kypsennä 200-asteisessa uunissa ensin foliolla peitettynä 30 minuuttia. Poista folio, nosta lämpö 225 asteeseen ja jatka paistamista noin 30 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Sekoita kulhossa juuressuikaleet, valkosipulit ja mausteet. Murusta fetajuusto. Levitä kasvikset kerroksittain fetan kanssa voideltuun uunivuokaan. Valuta päälle kasvisliemi.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa ensin foliolla peitettynä 30 minuuttia. Poista folio, nosta lämpö 225 asteeseen ja jatka paistamista noin 30 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
157
655
7,0 g
4,0 g
15,3 g
6,0 g
2,5 g
6,5 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 tl Timjamia,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli