Feta-valkopapusalaatti
4 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 100 g | kevytfetakuutioita |
| 1 kpl | (à 425/285g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 dl | paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| mustapippuria | |
- 1.
Valuta fetasta liemi. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon.
Feta-valkopapusalaatti
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | kevytfetakuutioita |
| 1 kpl | (à 425/285g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 dl | paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä |
Kastike: | |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Valuta fetasta liemi. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























