Feta-valkopapusalaatti
4 Annosta
Ainekset
100 g
Kevytfetakuutioita
1 kpl
(à 425/285g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
250 g
Kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku salaattia
1 kpl
Pieni sipuli
1 dl
Paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
Kastike:
1 kpl
Valkosipulin kynsi
3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
Mustapippuria
Valmistus
1
Valuta fetasta liemi. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon.
Lisää aiheesta
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
|Muokattu: 1.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.