Feta-valkopapusalaatti - Yhteishyvä

Feta-valkopapusalaatti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Kevytfetakuutioita
1 kpl
(à 425/285g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
250 g
Kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku salaattia
1 kpl
Pieni sipuli
1 dl
Paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä

KASTIKE:

1 kpl
Valkosipulin kynsi
3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
Mustapippuria

Näin teet

1

Valuta fetasta liemi. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa