Feta-valkopapusalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
100 gkevytfetakuutioita
1 kpl(à 425/285g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
250 gkirsikkatomaatteja
1 kplruukku salaattia
1 kplpieni sipuli
1 dlpaahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä

Kastike:

1 kplvalkosipulin kynsi
3 rkloliiviöljyä
1 rklbalsamiviinietikkaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valuta fetasta liemi. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025