Feta-valkopapusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Feta-valkopapusalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Kevytfetakuutioita
1 kpl
(à 425/285g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
250 g
Kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku salaattia
1 kpl
Pieni sipuli
1 dl
Paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä

kastike:

1 kpl
Valkosipulin kynsi
3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta fetasta liemi. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.