Fetafocaccia

Nappaa talteen!
| 4 dl | vettä |
| 25 g | hiivaa |
| 2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sokeria |
| 8 dl | vehnäjauhoja |
| 1 kpl | (150 g) oliiveja ja valkosipulilla maustettua salaattijuustoa |
| 3/4 dl | paloiteltuna aurinkokuivattuja tomaatteja |
- 1.
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja kaksi desiä vehnäjauhoista vatkaten. Lisää muutama ruokalusikallinen juuston mausteöljyä ja loput jauhot ja alusta löysäksi taikinaksi. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.Valuta taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja taputtele paksuhkoksi levyksi jauhojen avulla. Anna kohota peitettynä 15 minuuttia.Tee sormella kuoppia taikinaan ja painele niihin juustot, oliivit ja tomaatit. Pirskota taikinalevyn päälle loput mausteöljystä. Paista leipää 225-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä peittämättä.
Fetafocaccia
Ainekset (13 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 dl | vettä |
| 25 g | hiivaa |
| 2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sokeria |
| 8 dl | vehnäjauhoja |
| 1 kpl | (150 g) oliiveja ja valkosipulilla maustettua salaattijuustoa |
| 3/4 dl | paloiteltuna aurinkokuivattuja tomaatteja |
Valmistus
- 1
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja kaksi desiä vehnäjauhoista vatkaten. Lisää muutama ruokalusikallinen juuston mausteöljyä ja loput jauhot ja alusta löysäksi taikinaksi. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.Valuta taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja taputtele paksuhkoksi levyksi jauhojen avulla. Anna kohota peitettynä 15 minuuttia.Tee sormella kuoppia taikinaan ja painele niihin juustot, oliivit ja tomaatit. Pirskota taikinalevyn päälle loput mausteöljystä. Paista leipää 225-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä peittämättä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























