Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetafocaccia

Fork and knife
13 Annosta
Fork and knife
13 Annosta

Ainekset

4 dl
Vettä
25 g
Hiivaa
2 tl
Suolaa
1/2 tl
Sokeria
8 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
(150 g) oliiveja ja valkosipulilla maustettua salaattijuustoa
3/4 dl
Paloiteltuna aurinkokuivattuja tomaatteja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja kaksi desiä vehnäjauhoista vatkaten. Lisää muutama ruokalusikallinen juuston mausteöljyä ja loput jauhot ja alusta löysäksi taikinaksi. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.Valuta taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja taputtele paksuhkoksi levyksi jauhojen avulla. Anna kohota peitettynä 15 minuuttia.Tee sormella kuoppia taikinaan ja painele niihin juustot, oliivit ja tomaatit. Pirskota taikinalevyn päälle loput mausteöljystä. Paista leipää 225-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä peittämättä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.