Fetajuusto-melonisalaatti

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
600 - 700 gcantalupon- tai muuta melonia
100 - 150 gfetajuustoa
10 - 15 kpltuoretta basilikanlehteä pilkottuna
(noin 2 rkl auringonkukan siemeniä)

Kastike

2 rkloliiviöljyä
2 rklpuristettua sitruunamehua
1/2 rklpuristettua limetinmehua
1 - 2 rklsokeria
1/4 tlruohittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Paloittele meloni reilun kokoisiksi suupaloiksi. Paloittele juusto.Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja kaada kastike melonipaloille. Sekoita joukkoon basilika ja anna maustua noin ½ tunnin ajan. Lisää salaatin päälle vielä juustopalat ja halutessasi kuumalla kuivalla pannulla paahdetut auringonkukansiemenet. Tarjoile väliruokana tai lisäkesalaattina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025