Fetajuusto-melonisalaatti - Yhteishyvä

Fetajuusto-melonisalaatti

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 - 700 g
Cantalupon- tai muuta melonia
100 - 150 g
Fetajuustoa
10 - 15 kpl
Tuoretta basilikanlehteä pilkottuna
(noin 2 rkl auringonkukan siemeniä)

KASTIKE

2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Puristettua sitruunamehua
1/2 rkl
Puristettua limetinmehua
1 - 2 rkl
Sokeria
1/4 tl
Ruohittua mustapippuria

Näin teet

1

Paloittele meloni reilun kokoisiksi suupaloiksi. Paloittele juusto.Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja kaada kastike melonipaloille. Sekoita joukkoon basilika ja anna maustua noin ½ tunnin ajan. Lisää salaatin päälle vielä juustopalat ja halutessasi kuumalla kuivalla pannulla paahdetut auringonkukansiemenet. Tarjoile väliruokana tai lisäkesalaattina.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa