Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetajuusto-melonisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

600 - 700 g
Cantalupon- tai muuta melonia
100 - 150 g
Fetajuustoa
10 - 15 kpl
Tuoretta basilikanlehteä pilkottuna
(noin 2 rkl auringonkukan siemeniä)

Kastike

2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Puristettua sitruunamehua
1/2 rkl
Puristettua limetinmehua
1 - 2 rkl
Sokeria
1/4 tl
Ruohittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele meloni reilun kokoisiksi suupaloiksi. Paloittele juusto.Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja kaada kastike melonipaloille. Sekoita joukkoon basilika ja anna maustua noin ½ tunnin ajan. Lisää salaatin päälle vielä juustopalat ja halutessasi kuumalla kuivalla pannulla paahdetut auringonkukansiemenet. Tarjoile väliruokana tai lisäkesalaattina.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.