Fetajuustoinen porkkanakeitto
Fetajuustoinen porkkanakeitto
Yhteistyössä

Fetajuustoinen porkkanakeitto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kgporkkanaa
1 lvettä
3 rklkana- tai kasvisfondia
150 gfetajuustoa
suolaa, mustapippuria
öljyä kuullottamiseen

Tarjoiluun:

2 dlraejuustoa
tuoretta leipää

Valmistus

  1. 1

    Silppua valkosipulit ja sipuli ja kuullota pienessä tilkassa öljyä.

  2. 2

    Kuori ja pilko porkkanat. Lisää kattilaan.

  3. 3

    Kaada vesi ja fondi kattilaan ja keitä porkkanat kypsiksi.

  4. 4

    Lisää keittoon murustettu fetajuusto. Aja keitto sileäksi sauvasekoittimella. Lisää vettä, jos keitto on liian paksua.

  5. 5

    Tarkista ruoan suolaisuus ja mausta pippurilla.

  6. 6

    Tarjoile raejuuston ja tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä