Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetajuustoinen porkkanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kg
porkkanaa
1 l
vettä
3 rkl
kana- tai kasvisfondia
150 g
fetajuustoa
suolaa, mustapippuria
öljyä kuullottamiseen

Tarjoiluun:

2 dl
raejuustoa
tuoretta leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silppua valkosipulit ja sipuli ja kuullota pienessä tilkassa öljyä.

2

Kuori ja pilko porkkanat. Lisää kattilaan.

3

Kaada vesi ja fondi kattilaan ja keitä porkkanat kypsiksi.

4

Lisää keittoon murustettu fetajuusto. Aja keitto sileäksi sauvasekoittimella. Lisää vettä, jos keitto on liian paksua.

5

Tarkista ruoan suolaisuus ja mausta pippurilla.

6

Tarjoile raejuuston ja tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.