Fetajuustolevite ja grillatut kolmioleivät
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | fetajuustoa |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä puristettuna |
| 4 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
| 1 tl | timjamia |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 8 kpl | vaaleaa paahtoleipää |
- 1.
Hienonna fetajuusto haarukalla. Purista sekaan valkosipulinkynnet ja sekoita oliiviöljyn, hienonnetun persiljan ja timjamin kanssa notkeaksi tahnaksi. Tarjoile grillattujen paahtoleipäkolmioiden levitteenä.
Fetajuustolevite ja grillatut kolmioleivät
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | fetajuustoa |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä puristettuna |
| 4 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
| 1 tl | timjamia |
Lisäksi: | |
| 8 kpl | vaaleaa paahtoleipää |
Valmistus
- 1
Hienonna fetajuusto haarukalla. Purista sekaan valkosipulinkynnet ja sekoita oliiviöljyn, hienonnetun persiljan ja timjamin kanssa notkeaksi tahnaksi. Tarjoile grillattujen paahtoleipäkolmioiden levitteenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





