Fileetä salaattipedillä
Ainekset
Lisäksi:
Kastike:
Valmistus
Nosta liha huoneenlämpöön tuntia ennen kypsennystä. Kuivaa lihan pinta paperilla ja hiero pintaan öljyä. Paahda lihapala kauttaaltaan kuumalla parilalla ja työnnä fileen paksuimpaan kohtaa lihamittari. Vähennä grillistä lämpöä ja anna fileen kypsyä, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Nosta filee folioarkin päälle, mausta suolalla ja pippurilla ja kääri folioon vetäytymään 15 minuutiksi. Pese ja revi salaatit tarjoiluvadille. Leikkaa retiisit ja sipulit renkaiksi ja paloittele päälle homejuusto. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi ja nostele salaatin päälle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta tasaisesti salaatin päälle. Tarjoa heti.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.