Friteeratut kananpalat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Friteeratut kananpalat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Broilerin fileetä
1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Tacomaustetta

kuorrutustaikina

2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 rkl
Tacomaustetta
2 kpl
Munaa
1 dl
Vettä
1 rkl
Öljyä

paistamiseen

Öljyä

tarjoiluun

Valmista salsakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita lautasella jauhot ja mauste. Suikaloi broilerit ja pyörittele ne pieni erä kerrallaan vehnäjauhoseoksessa. Valmista taikina. Sekoita kulhossa ensin kuivat aineet keskenään. Lisää munat sekä vesi ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi, älä vatkaa. Kasta jauhotetut broilerisuikaleet taikinaan ja kypsennä ne pienissä erissä esim. vokkipannussa kuumassa öljyssä. Valuta talouspaperin päällä. Tarjoile broileripalat salsakastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.