Osta isoja meriravun pyrstöjä pakastettuina tai kevyesti suolattuina. Älä lisää suolaa, jos sitä on jo ravuissa. Valuta ravut ja sulata tarpeen mukaan.Sekoita mausteliemen ainekset ja valuta ravunpyrstöjen päälle. Kääntele niitä liemessä ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.Vatkaa munat kevyesti ja sekoita niihin vatkaamatta jauhot. Lisää mausteet. Kasta tikkuihin työnnetyt ravunpyrstöt yksi kerrallaan taikinaan ja kypsennä kuumassa öljyssä molemmin puolin. Kypsymisaika on yhdeltä vartaalta noin 4 minuuttia. Tarjoa lisänä oliiveja, chilillä maustettua majoneesikastiketta ja kasvisvartaita, jotka kypsennät samassa öljyssä ravunpyrstöjen jälkeen.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.