Friteeratut mustekalarenkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Friteeratut mustekalarenkaat

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pakastettuja mustekalarenkaita
4 dl
Öljyä paistamiseen
Suolaa
Sitruunapippuria
Sitruunalohkoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Tarkista pakkauksesta valmistusohje. Kuumenna öljy padassa tai korkeareunaisessa pannussa. Öljy on sopivaa paistamiseen, kun leipäpala ruskistuu minuutissa. Paista 4-5 rengasta kerrallaan n. 5 minuuttia kuumassa öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeakuorisia. Nosta renkaat reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Tarjoa mustekalarenkaat lämpiminä aiolin ja sitruunalohkojen kanssa tai noutopöydässä kylminä samojen lisäkkeiden kanssa.Ruokalehti 0505

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.