Glaseerattu kasleri - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Glaseerattu kasleri

???
Annokset
10
Uunissa paistetun lihan voi kuumentaa grillissä joko kokonaisena tai paksuina viipaleina. Kaslerin voi repiä kypsänä nyhtölihaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kg
Kasleria

MAUSTELIEMI

4 dl
Ananas- tai omenamehua
1/2 dl
Valkoviinietikkaa
1 dl
Soijakastiketta
3 rkl
Ketsuppia
1 dl
Fariinisokeria
2 rkl
Sinappia
2 rkl
Chilikastiketta
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippurirouhetta

Näin teet

1

Keitä maustelientä 10–15 minuuttia. Pane liha syvään vuokaan. Kaada päälle liemi. Peitä kaksinkertaisella foliolla. Kypsennä lihaa 175- asteisessa uunissa 4–5 tuntia. Valele lihan pinta liemellä ja kypsennä vielä 15 minuuttia ilman foliota. Kaada 3 dl lientä kattilaan, lisää 2 rkl fariinisokeria, keitä kokoon, kunnes jäljellä on noin puolet. Kuumenna liha grillissä paksuina viipaleina tai kokonaisena kastikkeella valellen. Tai revi liha silpuksi ja kuumenna kastikkeella kostutettuna.

Vinkki! Käytä nyhtölihaa nakkien tilalla hodareissa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja17 g172 g
Proteiinia39 g387 g
Rasvaa27 g270 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj1963 19632
Energiaa kcal469 4690

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 tl Suolaa

  • 1 tl Mustapippurirouhetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja17 g172 g
Proteiinia39 g387 g
Rasvaa27 g270 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj1963 19632
Energiaa kcal469 4690

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 tl Suolaa

  • 1 tl Mustapippurirouhetta

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.