Glögisilli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Glögisilli

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kevytsuolattua sillifileetä
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Punasipuli
1 rkl
Roseepippuria

mausteliemi:

2 dl
Valmista glögijuomaa
1 dl
Sokeria
3 rkl
Punaviinietikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kiehauta mausteliemen ainekset ja anna jäähtyä. Huuhtele sillifileet kylmällä vedellä ja paloittele.

2 dl
Valmista glögijuomaa
1 dl
Sokeria
3 rkl
Punaviinietikkaa
2 kpl
Kevytsuolattua sillifileetä
2

Kuori ja viipaloi porkkana ja punasipuli. Lado sillipalat, porkkanaviipaleet, sipulirenkaat ja roseepippurit kerroksittain lasipurkkiin. Kaada päälle kylmä liemi. Anna maustua jääkaapissa muutama päivä ennen tarjoilua.

1 kpl
Porkkana
1 kpl
Punasipuli
1 rkl
Roseepippuria
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.