Gluteenittomat hasselpähkinäpiparit

Arvostele resepti
50 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
200 gmargariinia
1 dlsokeria
1 kplkananmuna
4 dlgluteenitonta jauhoseosta
1 kpl(70 g) hasselpähkinäjauhetta
1 1/2 tlleivinjauhetta

Pinnalle

hasselpähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne rasva-munaseokseen. Peitä kulho kelmulla ja anna taikinan vetäytyä viileässä noin tunnin ajan.Jaa taikina viiteen osaan. Pyörittele jauhotetulla leivinpöydällä paloista tankoja. Paloittele tangot kymmeneen palaan. Pyörittele palat palloiksi. Nosta leivinpaperilla vuoratuille pellille. Jätä leviämisvaraa. Paina pikkuleivän keskelle hasselpähkinä. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä