Gluteenittomat hasselpähkinäpiparit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Gluteenittomat hasselpähkinäpiparit

Fork and knife
50 Kappaletta
Fork and knife
50 Kappaletta

Ainekset

200 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
4 dl
Gluteenitonta jauhoseosta
1 kpl
(70 g) hasselpähkinäjauhetta
1 1/2 tl
Leivinjauhetta

pinnalle

Hasselpähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne rasva-munaseokseen. Peitä kulho kelmulla ja anna taikinan vetäytyä viileässä noin tunnin ajan.Jaa taikina viiteen osaan. Pyörittele jauhotetulla leivinpöydällä paloista tankoja. Paloittele tangot kymmeneen palaan. Pyörittele palat palloiksi. Nosta leivinpaperilla vuoratuille pellille. Jätä leviämisvaraa. Paina pikkuleivän keskelle hasselpähkinä. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2011
Muokattu: 23.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.