
Gluteenittomat ja maidottomat muurikkaletut
Ainekset
Valmistus
Tee limemansikat. Puolita tai viipaloi mansikat. Pese ja raasta limen kuori. Purista mehu. Sekoita hunaja mehuun. Kaada se marjoille, lisää kuoriraaste ja anna marjojen maustua vähintään 1 tunti.
Sekoita soijajuoma ja kivennäisvesi kulhossa. Siivilöi ja sekoita jauhot joukkoon. Lisää kananmunat ja suola. Sekoita tasaiseksi.
Kuumenna muurikkapannu. Paista letut rasvassa molemmin puolin kauniin värisiksi.
Vinkki: Marinoidut mansikat maistuvat myös hedelmäsalaatissa ja jogurtin tai jäätelön kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
82
343
1,8 g
0,3 g
12,8 g
4,3 g
0,9 g
2,9 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Öljyä tai maidotonta margariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli