Gorgonzolaetanat
Gorgonzolaetanat
Yhteistyössä

Gorgonzolaetanat

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
24 kpletanaa (säilyke)
100 gvoita
75 ggorgonzolajuustoa
2 kplvalkosipulinkynttä
3 rklsilputtua lehtipersiljaa

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele etanat huolellisesti ja kuivaa ne talouspaperilla.

  2. 2

    Sekoita huoneenlämpöinen voi, puristettu valkosipuli, silputtu lehtipersilja ja gorgonzola keskenään.

  3. 3

    Lusikoi etanapannun koloihin nokare gorgonzolavoita. Aseta etana jokaiseen syvennykseen ja lusikoi vielä etanan päälle gorgonzolavoita.

  4. 4

    Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Paista etanoita uunissa n. 4 minuuttia kunnes voi tirisee.

  5. 5

    Tarjoa tuoreen vaalean leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä