Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Gorgonzolaetanat

Gorgonzolaetanat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

24 kpl
etanaa (säilyke)
100 g
voita
75 g
gorgonzolajuustoa
2 kpl
valkosipulinkynttä
3 rkl
silputtua lehtipersiljaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Huuhtele etanat huolellisesti ja kuivaa ne talouspaperilla.

2

Sekoita huoneenlämpöinen voi, puristettu valkosipuli, silputtu lehtipersilja ja gorgonzola keskenään.

3

Lusikoi etanapannun koloihin nokare gorgonzolavoita. Aseta etana jokaiseen syvennykseen ja lusikoi vielä etanan päälle gorgonzolavoita.

4

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Paista etanoita uunissa n. 4 minuuttia kunnes voi tirisee.

5

Tarjoa tuoreen vaalean leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.