Graavilohi-paahtoleivät
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Levitä leivät leivinlaudalle. Notkista tuorejuusto kulhossa ja sekoita joukkoon tilli. Voitele leivät seoksella. Asettele päälle rucolasalaattia ja graavilohiviipaleita. Ripottele pinnalle kapriksia. Koristele rucolalla.
Vinkki
Halutessasi aseta leipien päälle kansileivät ja paahda leivät kevyesti voileipägrillillä tai vohveliraudalla.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
176
737
9,8 g
4,8 g
14,0 g
1,5 g
1,0 g
6,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tuoretta hienonnettua tilliä,
Nippu rucolasalaattia,
1,5 rkl Kapriksia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli