Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Graavilohi-paahtoleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Paahtoleipäviipaletta
5 rkl
Piparjuurituorejuustoa
2 rkl
Tuoretta hienonnettua tilliä
Nippu rucolasalaattia
100 g
Graavilohiviipaleita

Pinnalle

1 1/2 rkl
Kapriksia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä leivät leivinlaudalle. Notkista tuorejuusto kulhossa ja sekoita joukkoon tilli. Voitele leivät seoksella. Asettele päälle rucolasalaattia ja graavilohiviipaleita. Ripottele pinnalle kapriksia. Koristele rucolalla.

Vinkki

Halutessasi aseta leipien päälle kansileivät ja paahda leivät kevyesti voileipägrillillä tai vohveliraudalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

176

737

9,8 g

4,8 g

14,0 g

1,5 g

1,0 g

6,5 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tuoretta hienonnettua tilliä,

Nippu rucolasalaattia,

1,5 rkl Kapriksia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli