Graavilohi-paahtoleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Graavilohi-paahtoleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Paahtoleipäviipaletta
5 rkl
Piparjuurituorejuustoa
2 rkl
Tuoretta hienonnettua tilliä
Nippu rucolasalaattia
100 g
Graavilohiviipaleita

pinnalle

1 1/2 rkl
Kapriksia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä leivät leivinlaudalle. Notkista tuorejuusto kulhossa ja sekoita joukkoon tilli. Voitele leivät seoksella. Asettele päälle rucolasalaattia ja graavilohiviipaleita. Ripottele pinnalle kapriksia. Koristele rucolalla.

Vinkki

Halutessasi aseta leipien päälle kansileivät ja paahda leivät kevyesti voileipägrillillä tai vohveliraudalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

737

176

9,8 g

4,8 g

14,0 g

1,5 g

1,0 g

6,5 g

1,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tuoretta hienonnettua tilliä,

Nippu rucolasalaattia,

1,5 rkl Kapriksia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli