Gratinoidut kinkkukääröt
15 min

Nappaa talteen!
| 300 g | parsakaalia |
| vettä, suolaa | |
| 200 g | (6 isoa viipaletta) palvikinkkua |
| Kuorrutus: | |
|---|---|
| 2 dl | majoneesia |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 2 kpl | kananmunaa |
- 1.
Paloittele kaali. Keitä kaalipaloja pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Kääri kaalit kinkkuviipaleisiin ja aseta uunivuokaan. Erota valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja yhdistä vaahto kevyesti nostelleen majoneesiin. Levitä seos kääröille. Pane vuokaa 200-asteiseen uuniin 20–30 minuutiksi.
Gratinoidut kinkkukääröt
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | parsakaalia |
| vettä, suolaa | |
| 200 g | (6 isoa viipaletta) palvikinkkua |
Kuorrutus: | |
| 2 dl | majoneesia |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 2 kpl | kananmunaa |
Valmistus
- 1
Paloittele kaali. Keitä kaalipaloja pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Kääri kaalit kinkkuviipaleisiin ja aseta uunivuokaan. Erota valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja yhdistä vaahto kevyesti nostelleen majoneesiin. Levitä seos kääröille. Pane vuokaa 200-asteiseen uuniin 20–30 minuutiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























