Gratinoidut kinkkukääröt
15 min

Nappaa talteen!
| 300 g | parsakaalia |
| vettä, suolaa | |
| 200 g | (6 isoa viipaletta) palvikinkkua |
| Kuorrutus: | |
|---|---|
| 2 dl | majoneesia |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 2 kpl | kananmunaa |
- 1.
Paloittele kaali. Keitä kaalipaloja pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Kääri kaalit kinkkuviipaleisiin ja aseta uunivuokaan. Erota valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja yhdistä vaahto kevyesti nostelleen majoneesiin. Levitä seos kääröille. Pane vuokaa 200-asteiseen uuniin 20–30 minuutiksi.
Gratinoidut kinkkukääröt
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | parsakaalia |
| vettä, suolaa | |
| 200 g | (6 isoa viipaletta) palvikinkkua |
Kuorrutus: | |
| 2 dl | majoneesia |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 2 kpl | kananmunaa |
Valmistus
- 1
Paloittele kaali. Keitä kaalipaloja pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Kääri kaalit kinkkuviipaleisiin ja aseta uunivuokaan. Erota valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja yhdistä vaahto kevyesti nostelleen majoneesiin. Levitä seos kääröille. Pane vuokaa 200-asteiseen uuniin 20–30 minuutiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












