Gratinoidut kinkkukääröt

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gparsakaalia
vettä, suolaa
200 g(6 isoa viipaletta) palvikinkkua

Kuorrutus:

2 dlmajoneesia
1/2 tlsuolaa
mustapippuria
2 kplkananmunaa

Valmistus

  1. 1

    Paloittele kaali. Keitä kaalipaloja pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Kääri kaalit kinkkuviipaleisiin ja aseta uunivuokaan. Erota valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja yhdistä vaahto kevyesti nostelleen majoneesiin. Levitä seos kääröille. Pane vuokaa 200-asteiseen uuniin 20–30 minuutiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä