Gratinoidut kinkkukääröt - Yhteishyvä

Gratinoidut kinkkukääröt

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Parsakaalia
Vettä, suolaa
200 g
(6 isoa viipaletta) palvikinkkua

KUORRUTUS:

2 dl
Majoneesia
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 kpl
Kananmunaa

Näin teet

1

Paloittele kaali. Keitä kaalipaloja pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Kääri kaalit kinkkuviipaleisiin ja aseta uunivuokaan. Erota valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja yhdistä vaahto kevyesti nostelleen majoneesiin. Levitä seos kääröille. Pane vuokaa 200-asteiseen uuniin 20–30 minuutiksi.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa