Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Green Curry -simpukat kookosmaidossa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 kg
sinisimpukoita
2 rkl
voita
3 kpl
valkosipulinkynttä
3 rkl
vihreää currytahnaa
2 cm
inkivääriä
4 dl
kookosmaitoa
1 kpl
kourallinen korianteria (voi vaihtaa persiljaan)
1–2 limen mehu
suolaa, pippuria, ripaus muscovadosokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Puhdista simpukat ja raaputa veitsellä kuorista irtoava aines. Kopauta jo avautuneet simpukat pöytään. Ota talteen vain sulkeutuvat simpukat ja heitä avoimeksi jäävät pois.

2

Sulata voi laakeassa paistokasarissa/padassa, lisää raastetut valkosipulinkynnet, inkivääri ja chilitahna. Kuullota n. 5-10 minuuttia matalalla lämmöllä. Lisää kookosmaito ja kiehauta. Mausta ripauksella muscovadosokeria, limellä, suolalla ja pippurilla.

3

Kaada kaikki simpukat kasariin. Keitä kannella suljetussa kasarissa voimakkaasti n. 5–10 minuuttia ja ravistele kasaria välillä.

4

Kun simpukat ovat avautuneet, ruoka on valmista.

5

Lisää joukkoon korianterisilppu.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.