Kuori greipit terävällä veitsellä niin, että myös kuoren alla oleva valkoinen kerros lähtee pois. Irrota greippilohkotirti kalvoistaan terävällä veitsellä. Ota talteen greipeistä valuva mehu.Mittaa kattilaan appelsiinimehu, sokeri ja greippilohkot mehuineen. Kuumenna kiehuvaksi.Sekoita perunajauhot ja 1 dl vettä tasaiseksi suurusteeksi. Lisää suurus kuumaan mehuun koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin pulpahtaa muutamia kertoja, mutta älä enää keitä. Ripottele valmiin kiisselin pinnalle hieman sokeria kuorettumisen ehkäisemiseksi ja anna jäähtyä.Valmista tuorejuustomousse. Notkista tuorejuusto lusikalla ja lisää siihen tomu- ja vaniljasokeri. Vatkaa kevytvispikerma kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Yhdistä kermavaahto ja tuorejuusto. Mausta kardemummalla.Annostele jäähtynyt kiisseli tarjoilumaljoihin. Viimeistele tuorejuustomoussella.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.