Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu kananrinta ja Caesar-salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
broilerin rintafileitä
1 kpl
ruukku Romaine-salaattia
100 g
Parmesaajuustoa karkeana raasteena tai lastuina
80 g
leipäkrutonkeja
Caesar-kastiketta
Suolaa
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa romaine-salaatti sopiviksi palasiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään (paitsi broileri).

2

Mausta broileri suolalla ja valele pintaan oliiviöljyä. Grillaa pintaan kaunis väri ja kypsennä loppuun uunissa. 175 astetta noin 10-12 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.2.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.