Grillattu kasvistorni | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillattu kasvistorni

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Munakoiso
1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
1 tl
Suolaa
2 kpl
Pihvitomaattia
Mustapippuria ja oreganoa
1 - 2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Voita
1 - 2 kpl
Suolaveteen säilöttyä mozzarella-tuorejuustoa tai vastaavasti muuta tuorejuustoa, esim. kotijuustoa tai leipäjuustoa
4 - 8 kpl
Säilöttyä chiliä tai kannallista kaprista.
4 - 8 kpl
Paahtoleipää
Tilkka öljyä
Mustapippurirouhetta ja pari persiljanoksaa

lisäksi:

1 kpl
Hapanimelää valmiskastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista kaikki kasvikset. Poista paprikoista siemenet ja kanta. Paloittele malto. Viipaloi munakoiso ja kesäkurpitsa siivilään ja ripottele päälle suola. Mausta 10-15 minuuttia välillä sekoittaen. Huuhtele.Viipaloi tomaatit ja juusto. Leikkaa sipuli renkaiksi.Paahda leipäviipaleet ja kasviksista munakoiso, kesäkurpitsa, paprika ja tomaatti. Sipaise pintaan hiukan öljyä. Ripottele tomaattiviipaleille pippuria ja oreganoa.Hauduta sipulirenkaat voissa pannussa.Lado kaikki kasvikset vuorotellen juuston kanssa keoiksi leiville. Nosta leivät samaan pannuun, missä haudutit sipulit ja peitä hetkeksi, kunnes juusto lämpenee. Valuta päälle kastike, koristele ja tarjoa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.