Lohko kiinankaali kannan kanssa pitkittäin neljään osaan. Mittaa kerma ja tuorejuusto kattilaan ja murenna joukkoon sinihomejuusto. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia samalla sekoittaen. Mausta kastike pippurilla.
Grillaa kiinankaalilohkot käännellen pehmeiksi ja rusehtaviksi. Tarjoa lämpimän kastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
383
1601
36,5 g
23,3 g
4,0 g
4,0 g
1,0 g
10,3 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli