Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu kiinankaali ja sinihomejuustokastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kiinankaalia voi grillata! Grillaa kiinankaalilohkoja välillä käännellen, kunnes ne ovat pehmeitä ja rusehtavia. Tarjoa lämpimän sinihomejuustokastikkeen kanssa.

Ainekset

1 kpl
Iso kiinankaali

Sinihomejuustokastike

2 dl
Kuohukermaa
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
150 g
Sinihomejuustoa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lohko kiinankaali kannan kanssa pitkittäin neljään osaan. Mittaa kerma ja tuorejuusto kattilaan ja murenna joukkoon sinihomejuusto. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia samalla sekoittaen. Mausta kastike pippurilla.

Grillaa kiinankaalilohkot käännellen pehmeiksi ja rusehtaviksi. Tarjoa lämpimän kastikkeen kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

383

1601

36,5 g

23,3 g

4,0 g

4,0 g

1,0 g

10,3 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,25 tl Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli