Lohko kiinankaali kannan kanssa pitkittäin neljään osaan. Mittaa kerma ja tuorejuusto kattilaan ja murenna joukkoon sinihomejuusto. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia samalla sekoittaen. Mausta kastike pippurilla.
Grillaa kiinankaalilohkot käännellen pehmeiksi ja rusehtaviksi. Tarjoa lämpimän kastikkeen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1601
383
36,5 g
23,3 g
4,0 g
4,0 g
1,0 g
10,3 g
1,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli