Grillattu kiinankaali ja sinihomejuustokastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillattu kiinankaali ja sinihomejuustokastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kiinankaalia voi grillata! Grillaa kiinankaalilohkoja välillä käännellen, kunnes ne ovat pehmeitä ja rusehtavia. Tarjoa lämpimän sinihomejuustokastikkeen kanssa.

Ainekset

1 kpl
Iso kiinankaali

sinihomejuustokastike

2 dl
Kuohukermaa
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
150 g
Sinihomejuustoa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lohko kiinankaali kannan kanssa pitkittäin neljään osaan. Mittaa kerma ja tuorejuusto kattilaan ja murenna joukkoon sinihomejuusto. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia samalla sekoittaen. Mausta kastike pippurilla.

Grillaa kiinankaalilohkot käännellen pehmeiksi ja rusehtaviksi. Tarjoa lämpimän kastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1601

383

36,5 g

23,3 g

4,0 g

4,0 g

1,0 g

10,3 g

1,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,25 tl Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli