Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kg | lohifileetä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 2 kpl | keskikokoista kurkkua |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | prk kalamataoliiveja |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 200 g | turkkilaista jugurttia |
| 1 kpl | puntti/ruukku minttua |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| n. 150 g fetajuustoa | |
| oreganoa (kuiva) | |
| sokeria | |
| oliiviöljyä | |
| valkoviinietikkaa | |
| suolaa |
Leikkaa paprika, kurkku (1kpl), kirsikkatomaatit ja punasipuli salaattiin sopivan kokoiseksi. Mausta oliiviöljyllä, valkoviinietikalla ja suolalla. Murskaa lopuksi feta päälle.
Raasta toinen kurkku ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna valkosipuli ja minttu. Sekoita jugurtin sekaan ja mausta suolalla ja sokerilla.
Mausta lohifilee suolalla ja valele pintaan oliiviöljyä. Grillaa nahkapuoleen kaunis väri ja kypsennä loppuun uunissa. 175 astetta noin 15 minuuttia.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | lohifileetä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 2 kpl | keskikokoista kurkkua |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | prk kalamataoliiveja |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 200 g | turkkilaista jugurttia |
| 1 kpl | puntti/ruukku minttua |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| n. 150 g fetajuustoa | |
| oreganoa (kuiva) | |
| sokeria | |
| oliiviöljyä | |
| valkoviinietikkaa | |
| suolaa |
Leikkaa paprika, kurkku (1kpl), kirsikkatomaatit ja punasipuli salaattiin sopivan kokoiseksi. Mausta oliiviöljyllä, valkoviinietikalla ja suolalla. Murskaa lopuksi feta päälle.
Raasta toinen kurkku ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna valkosipuli ja minttu. Sekoita jugurtin sekaan ja mausta suolalla ja sokerilla.
Mausta lohifilee suolalla ja valele pintaan oliiviöljyä. Grillaa nahkapuoleen kaunis väri ja kypsennä loppuun uunissa. 175 astetta noin 15 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.