Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu lohi, kreikkalainen kyläsalaatti ja tzatziki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
lohifileetä
1 kpl
punainen paprika
2 kpl
keskikokoista kurkkua
1 kpl
punasipuli
1 kpl
prk kalamataoliiveja
250 g
kirsikkatomaatteja
200 g
turkkilaista jugurttia
1 kpl
puntti/ruukku minttua
1 kpl
valkosipulin kynsi
n. 150 g fetajuustoa
Oreganoa (kuiva)
Sokeria
Oliiviöljyä
Valkoviinietikkaa
Suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa paprika, kurkku (1kpl), kirsikkatomaatit ja punasipuli salaattiin sopivan kokoiseksi. Mausta oliiviöljyllä, valkoviinietikalla ja suolalla. Murskaa lopuksi feta päälle.

2

Raasta toinen kurkku ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna valkosipuli ja minttu. Sekoita jugurtin sekaan ja mausta suolalla ja sokerilla.

3

Mausta lohifilee suolalla ja valele pintaan oliiviöljyä. Grillaa nahkapuoleen kaunis väri ja kypsennä loppuun uunissa. 175 astetta noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?

Lisää aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.2.2020
|
Muokattu: 6.10.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.