Grillattu lohi, kreikkalainen kyläsalaatti ja tzatziki
Grillattu lohi, kreikkalainen kyläsalaatti ja tzatziki
Yhteistyössä

Grillattu lohi, kreikkalainen kyläsalaatti ja tzatziki

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kglohifileetä
1 kplpunainen paprika
2 kplkeskikokoista kurkkua
1 kplpunasipuli
1 kplprk kalamataoliiveja
250 gkirsikkatomaatteja
200 gturkkilaista jugurttia
1 kplpuntti/ruukku minttua
1 kplvalkosipulin kynsi
n. 150 g fetajuustoa
oreganoa (kuiva)
sokeria
oliiviöljyä
valkoviinietikkaa
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa paprika, kurkku (1kpl), kirsikkatomaatit ja punasipuli salaattiin sopivan kokoiseksi. Mausta oliiviöljyllä, valkoviinietikalla ja suolalla. Murskaa lopuksi feta päälle.

  2. 2

    Raasta toinen kurkku ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna valkosipuli ja minttu. Sekoita jugurtin sekaan ja mausta suolalla ja sokerilla.

  3. 3

    Mausta lohifilee suolalla ja valele pintaan oliiviöljyä. Grillaa nahkapuoleen kaunis väri ja kypsennä loppuun uunissa. 175 astetta noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025