Grillattu raakamakkara ja kirkas coleslaw | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Grillatun raakamakkaran kanssa sopii erinomaisesti itse tehty kirkas coleslaw.

Grillattu raakamakkara ja kirkas coleslaw

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Grillattu raakamakkara ja itse tehty kirkas coleslaw sinappimajoneesin kanssa tuo kesän pöytään.

Ainekset

raakamakkaraa

coleslaw

1 l
ohueksi suikaloitua valkokaalia
2 dl
raastettua porkkanaa
2
hienonnettua sellerinvartta
3 tl
Dijon-sinappia
2 rkl
valkoviinietikkaa
5 rkl
oliiviöljyä
suolaa, sokeria, mustapippuria

sinappimajoneesi

1 dl
majoneesia
1/2 dl
dijon-sinappia
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kypsennä makkarat miedolla lämmöllä, jotta luonnonsuolikuori ei pala. Aromit ja maku pysyvät parhaiten tallella ehjässä makkarassa. Grillausaika on n. 15–20 minuuttia. Kääntele tasaisin välein.

raakamakkaraa
2

Valmista coleslaw. Sekoita kulhon pohjalle dijon-sinappi, valkoviinietikka, oliiviöljy, suola, pippuri ja sokeri. Sekoita kaali, porkkana ja selleri kastikkeen sekaan ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

1 l
ohueksi suikaloitua valkokaalia
2 dl
raastettua porkkanaa
2
hienonnettua sellerinvartta
3 tl
Dijon-sinappia
2 rkl
valkoviinietikkaa
5 rkl
oliiviöljyä
suolaa, sokeria, mustapippuria
3

Tarjoile makkarat coleslawn ja sinappimajoneesin höystämänä.

suolaa
1/2 dl
dijon-sinappia
1 dl
majoneesia
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 23.4.2019
Muokattu: 28.5.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1001

239

22,0 g

2,5 g

7,8 g

7,8 g

2,3 g

2,3 g

0,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

raakamakkaraa,

2 dl raastettua porkkanaa,

hienonnettua sellerinvartta,

2 rkl valkoviinietikkaa,

suolaa, sokeria, mustapippuria,

suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli