Kypsennä makkarat miedolla lämmöllä, jotta luonnonsuolikuori ei pala. Aromit ja maku pysyvät parhaiten tallella ehjässä makkarassa. Grillausaika on n. 15–20 minuuttia. Kääntele tasaisin välein.
Valmista coleslaw. Sekoita kulhon pohjalle dijon-sinappi, valkoviinietikka, oliiviöljy, suola, pippuri ja sokeri. Sekoita kaali, porkkana ja selleri kastikkeen sekaan ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Tarjoile makkarat coleslawn ja sinappimajoneesin höystämänä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
239
1001
22,0 g
2,5 g
7,8 g
7,8 g
2,3 g
2,3 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
raakamakkaraa,
2 dl raastettua porkkanaa,
hienonnettua sellerinvartta,
2 rkl valkoviinietikkaa,
suolaa, sokeria, mustapippuria,
suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli