Kypsennä makkarat miedolla lämmöllä, jotta luonnonsuolikuori ei pala. Aromit ja maku pysyvät parhaiten tallella ehjässä makkarassa. Grillausaika on n. 15–20 minuuttia. Kääntele tasaisin välein.
Valmista coleslaw. Sekoita kulhon pohjalle dijon-sinappi, valkoviinietikka, oliiviöljy, suola, pippuri ja sokeri. Sekoita kaali, porkkana ja selleri kastikkeen sekaan ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Tarjoile makkarat coleslawn ja sinappimajoneesin höystämänä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1001
239
22,0 g
2,5 g
7,8 g
7,8 g
2,3 g
2,3 g
0,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
raakamakkaraa,
2 dl raastettua porkkanaa,
hienonnettua sellerinvartta,
2 rkl valkoviinietikkaa,
suolaa, sokeria, mustapippuria,
suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli