Grillattua lohta ja vihreää kuskussalaattia

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpllohimedaljonkia

Vihreä kuskussalaatti

3 dlkuskusia
3 dlvettä
1 rkloliiviöljyä
200 gvihreitä pakastepapuja
200 gpakastemaissia
1 kpllimetin mehu
1 kplsipuli varsineen
2 rklhienonnettua tilliä
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista salaatti. Kaada kuskusit kiehuvaan veteen ja nosta kattila syrjään. Sekoita joukkoon öljy ja anna ryynien hautua noin 5 minuuttia kannen alla. Sekoita ryynit irtonaisiksi haarukalla ja lisää joukkoon sulaneet pavut ja maissit. Sekoita salaatin joukkoon mehu, hienonnettu sipuli ja tilli ja mausta suolalla. Grillaa lohimedaljongit parilalla ja tarjoile salaatin ja esim. tillipeston kanssa. Tillipeston ohje löytyy sivulta 16.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025