Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattua lohta ja vihreää kuskussalaattia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Lohimedaljonkia

Vihreä kuskussalaatti

3 dl
Kuskusia
3 dl
Vettä
1 rkl
Oliiviöljyä
200 g
Vihreitä pakastepapuja
200 g
Pakastemaissia
1 kpl
Limetin mehu
1 kpl
Sipuli varsineen
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista salaatti. Kaada kuskusit kiehuvaan veteen ja nosta kattila syrjään. Sekoita joukkoon öljy ja anna ryynien hautua noin 5 minuuttia kannen alla. Sekoita ryynit irtonaisiksi haarukalla ja lisää joukkoon sulaneet pavut ja maissit. Sekoita salaatin joukkoon mehu, hienonnettu sipuli ja tilli ja mausta suolalla. Grillaa lohimedaljongit parilalla ja tarjoile salaatin ja esim. tillipeston kanssa. Tillipeston ohje löytyy sivulta 16.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.