Grillatut maissit ja yrttivoisula

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Viimeistele grillatut maissit helpolla, kolmen aineksen yrtti-valkosipulivoilla. Tässä on superhelppo ja maukas grillilisuke!

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
900 g(4 kpl) esikeitettyä maissia
75 gvoita
1/4 kplruukku persiljaa
1 kplvalkosipulinkynsi

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa maissit kahteen osaan. Grillaa maisseja kuumalla grillillä käännellen, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Nosta maissit kulhoon.

    MääräAinesosa
    900 g(4 kpl) esikeitettyä maissia
  2. 2

    Sulata voi kattilassa tai mikroaaltouunissa. Hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita persilja ja valkosipuli voisulan joukkoon. Valuta voi-yrttiseos lämpimille maisseille ja kääntele sekaisin. Tarjoa heti.

    MääräAinesosa
    75 gvoita
    1/4 kplruukku persiljaa
    1 kplvalkosipulinkynsi

Voit sekoittaa persiljan ohella voisulaan muitakin yrttejä, esimerkiksi hienonnettua basilikaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
19.7.2018
|
Päivitetty: 11.11.2025

Samankaltaisia reseptejä