Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut maissit ja yrttivoisula

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Viimeistele grillatut maissit helpolla, kolmen aineksen yrtti-valkosipulivoilla. Tässä on superhelppo ja maukas grillilisuke!

Ainekset

4 kpl
(2 pkt, á 450 g) esikeitettyä maissia
75 g
voita
1/4 kpl
ruukku persiljaa
1 kpl
valkosipulinkynsi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa maissit kahteen osaan. Grillaa maisseja kuumalla grillillä käännellen, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Nosta maissit kulhoon.

4 kpl
(2 pkt, á 450 g) esikeitettyä maissia
2

Sulata voi kattilassa tai mikroaaltouunissa. Hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita persilja ja valkosipuli voisulan joukkoon. Valuta voi-yrttiseos lämpimille maisseille ja kääntele sekaisin. Tarjoa heti.

75 g
voita
1/4 kpl
ruukku persiljaa
1 kpl
valkosipulinkynsi

Voit sekoittaa persiljan ohella voisulaan muitakin yrttejä, esimerkiksi hienonnettua basilikaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 19.7.2018
|
Muokattu: 10.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

353

1478

17,3 g

10,3 g

39,0 g

5,8 g

5,5 g

4,5 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli