Grillatut maissit ja yrttivoisula
Ainekset
Valmistus
Leikkaa maissit kahteen osaan. Grillaa maisseja kuumalla grillillä käännellen, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Nosta maissit kulhoon.
Sulata voi kattilassa tai mikroaaltouunissa. Hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita persilja ja valkosipuli voisulan joukkoon. Valuta voi-yrttiseos lämpimille maisseille ja kääntele sekaisin. Tarjoa heti.
Voit sekoittaa persiljan ohella voisulaan muitakin yrttejä, esimerkiksi hienonnettua basilikaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
353
1478
17,3 g
10,3 g
39,0 g
5,8 g
5,5 g
4,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli