Grillileipä raakamakkaralla
Grillileipä raakamakkaralla
Yhteistyössä

Grillileipä raakamakkaralla

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset

MääräAinesosa
1 pinsa-grillileipä
2 herkku grills raakamakkaraa, esim. chili-jam
1/4 kurkku
1/2 paprika
1 varsisipuli
3 - 4 rklfilos tsatsikia
4 rkltuorekset mietoa tomaattisalsaa
2 dlsalaattisekoitusta
lehtipersiljaa

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa raakamakkarat grillissä tai paista pannulla kypsiksi. Viipaloi kurkku ja paprika ja leikkaa varsisipuli pieneksi.

  2. 2

    Sivele tsatsikia jäähtyneen pinsan pinnalle. Levitä salaattisekoitusta pinsan toiselle puolelle ja asettele kasvikset salaatin päälle. Jätä toinen puoli tyhjäksi. Leikkaa kypsät raakamakkarat palasiksi ja nostele kasvisten päälle. Mausta tomaattisalsalla ja viimeistele lehtipersiljalla. Käännä lopuksi pinsan tyhjä puoli täytteiden päälle kanneksi.

Täydennä makua sinappimajoneesilla!

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
2.4.2025
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä