Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 | pinsa-grillileipä |
| 2 | herkku grills raakamakkaraa, esim. chili-jam |
| 1/4 | kurkku |
| 1/2 | paprika |
| 1 | varsisipuli |
| 3 - 4 rkl | filos tsatsikia |
| 4 rkl | tuorekset mietoa tomaattisalsaa |
| 2 dl | salaattisekoitusta |
| lehtipersiljaa |
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa raakamakkarat grillissä tai paista pannulla kypsiksi. Viipaloi kurkku ja paprika ja leikkaa varsisipuli pieneksi.
Sivele tsatsikia jäähtyneen pinsan pinnalle. Levitä salaattisekoitusta pinsan toiselle puolelle ja asettele kasvikset salaatin päälle. Jätä toinen puoli tyhjäksi. Leikkaa kypsät raakamakkarat palasiksi ja nostele kasvisten päälle. Mausta tomaattisalsalla ja viimeistele lehtipersiljalla. Käännä lopuksi pinsan tyhjä puoli täytteiden päälle kanneksi.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 | pinsa-grillileipä |
| 2 | herkku grills raakamakkaraa, esim. chili-jam |
| 1/4 | kurkku |
| 1/2 | paprika |
| 1 | varsisipuli |
| 3 - 4 rkl | filos tsatsikia |
| 4 rkl | tuorekset mietoa tomaattisalsaa |
| 2 dl | salaattisekoitusta |
| lehtipersiljaa |
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa raakamakkarat grillissä tai paista pannulla kypsiksi. Viipaloi kurkku ja paprika ja leikkaa varsisipuli pieneksi.
Sivele tsatsikia jäähtyneen pinsan pinnalle. Levitä salaattisekoitusta pinsan toiselle puolelle ja asettele kasvikset salaatin päälle. Jätä toinen puoli tyhjäksi. Leikkaa kypsät raakamakkarat palasiksi ja nostele kasvisten päälle. Mausta tomaattisalsalla ja viimeistele lehtipersiljalla. Käännä lopuksi pinsan tyhjä puoli täytteiden päälle kanneksi.
Täydennä makua sinappimajoneesilla!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.