Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Grillileipä raakamakkaralla

Grillileipä raakamakkaralla

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1
pinsa-grillileipä
2
Herkku Grills raakamakkaraa, esim. Chili-jam
1/4
kurkku
1/2
paprika
1
varsisipuli
3 - 4 rkl
Filos tsatsikia
4 rkl
Tuorekset Mietoa tomaattisalsaa
2 dl
salaattisekoitusta
lehtipersiljaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa raakamakkarat grillissä tai paista pannulla kypsiksi. Viipaloi kurkku ja paprika ja leikkaa varsisipuli pieneksi.

2

Sivele tsatsikia jäähtyneen pinsan pinnalle. Levitä salaattisekoitusta pinsan toiselle puolelle ja asettele kasvikset salaatin päälle. Jätä toinen puoli tyhjäksi. Leikkaa kypsät raakamakkarat palasiksi ja nostele kasvisten päälle. Mausta tomaattisalsalla ja viimeistele lehtipersiljalla. Käännä lopuksi pinsan tyhjä puoli täytteiden päälle kanneksi.

Täydennä makua sinappimajoneesilla!

Miltä maistui?
Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.4.2025
|
Muokattu: 2.4.2025

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.