Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Gubbröra eli sillipöperö

Gubbröra eli sillipöperö

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 kpl
matjessillifileetä, ruodot nypitty
1 kpl
pieni rasia anjovisfileitä
2 kpl
kovaksi keitettyä kananmunaa
1 kpl
punasipuli
2 rkl
silputtua ruohosipulia
2 rkl
silputtua tuoretta tilliä
1 kpl
prk crème fraîchea

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valuta anjovisfileet, kuivaa sillifileet paperilla. Leikkaa silli- ja anjovisfileet aivan pieniksi kuutioiksi. Murskaa kananmunat haarukalla.  Silppua punasipuli aivan pieneksi.

2

Sekoita kaikki ainekset ja laitaa jääkaappiin vetäytymään muutamaksi tunniksi. Säilyy jääkaapissa 2–3 päivää.

3

Sillipöperöä kutsutaan myös mm.. Se sopii hyvin huikopalaksi saaristolaisleivän tai näkkileivän kanssa ja on tyylikäs alkupalalautasella. Jos tarjoilet gubbröran uuniperunan kanssa, voit myös kuumentaa sen, mutta lisää kananmunat ja tilli vasta lämpimään seokseen.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.