Gubbröra eli sillipöperö
Gubbröra eli sillipöperö
Yhteistyössä

Gubbröra eli sillipöperö

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplmatjessillifileetä, ruodot nypitty
1 kplpieni rasia anjovisfileitä
2 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
1 kplpunasipuli
2 rklsilputtua ruohosipulia
2 rklsilputtua tuoretta tilliä
1 kplprk crème fraîchea

Valmistus

  1. 1

    Valuta anjovisfileet, kuivaa sillifileet paperilla. Leikkaa silli- ja anjovisfileet aivan pieniksi kuutioiksi. Murskaa kananmunat haarukalla.  Silppua punasipuli aivan pieneksi.

  2. 2

    Sekoita kaikki ainekset ja laitaa jääkaappiin vetäytymään muutamaksi tunniksi. Säilyy jääkaapissa 2–3 päivää.

  3. 3

    Sillipöperöä kutsutaan myös mm.. Se sopii hyvin huikopalaksi saaristolaisleivän tai näkkileivän kanssa ja on tyylikäs alkupalalautasella. Jos tarjoilet gubbröran uuniperunan kanssa, voit myös kuumentaa sen, mutta lisää kananmunat ja tilli vasta lämpimään seokseen.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä