Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon, lisää loput aineet vähitellen ja vaivaa taikinaa muutama minuutti. Anna taikinan nousta liinan alla kaksinkertaiseksi, reilu tunti.
Leivo haluamasi kokoisia sämpylöitä ja kohota vielä 30 min ennen paistoa. Paista härkäpapu-porkkanasämpylät 175-asteisessa uunissa 10-12 min, kunnes sämpylät ovat kullanruskeita.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
346
1448
18,0 g
11,2 g
35,4 g
3,0 g
3,4 g
8,4 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Porkkana raastettuna,
3 dl härkäpapujauhoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli