Hasselbackan perunat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hasselbackan perunat

Hasselbackan perunat
Annokset
6
Valmistusaika
Tunti
Ruokavalio
Hasselbackan perunat sopivat juhlavallekin aterialle. Tarjoa esimerkiksi pyhäpäivänä paahtofileen ja tumman punaviinikastikkeen sekä kuumien kasvisten kera. Ohjeet löydät niiden nimillä palvelustamme.
Jaa Somessa

Ainekset

12 kpl
Pientä perunaa
1/2 dl
Voi sulaa
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 dl
Parmesaaniraastetta
1/2 dl
Emmentalraastetta
1/2 tl
Suolaa

Näin teet

1

Kuori perunat ja leikkaa perunoiden pohjasta kanta pois, jotta perunat pysyvät hyvin pystyssä. Leikkaa perunoihin viiltoja. Varo, etteivät viillot osu perunan pohjaan asti ja halkaise perunaa.

12 kpl
Pientä perunaa
2

Pane perunat uunivuokaan. Sivele ne voisulalla ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Sivele perunat uudelleen voisulalla ja ripottele päälle juustoraasteet, suola ja korppujauhot. Kypsennä vielä noin 25 minuuttia.

1/2 dl
Voi sulaa
1/2 dl
Parmesaaniraastetta
1/2 dl
Emmentalraastetta
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Korppujauhoja
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 28.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g129 g
Proteiinia3 g16 g
Rasvaa8 g46 g
Kuituja1 g8 g
Energiaa kj720 4320
Energiaa kcal172 1032

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Parmesaaniraastetta

  • 0,5 dl Emmentalraastetta

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g129 g
Proteiinia3 g16 g
Rasvaa8 g46 g
Kuituja1 g8 g
Energiaa kj720 4320
Energiaa kcal172 1032

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Parmesaaniraastetta

  • 0,5 dl Emmentalraastetta

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.