Hasselbackan tuliset perunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hasselbackan tuliset perunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 - 12 kpl
Tasakokoista perunaa
2 rkl
Voita tai margariinia
Suolaa
Chilijauhetta
1/2 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kuorittuihin perunoihin leveyssuunnassa vieri viereen viiltoja lähes perunan pohjaan saakka. Pane perunat uunivuokaan viipaloitu puoli ylöspäin. Sulata voi ja voitele perunat voisulalla. Mausta suolalla, chilijauheella ja timjamilla. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia kypsiksi.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.10.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.