Haudutetut possunleikkeet
Noin 2 tuntia

Nappaa talteen!
| 750 g | porsaan ohutleikkeitä |
| 1 rkl | margariinia ja öljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 5 kpl | pekonia |
| 2 rkl | dijonsinappia |
| 1 dl | viipaloituja mustia oliiveja |
| 1/4 tl | cayennenpippuria |
| 1/3 l | olutta, esim lageria |
| 1 - 2 dl | ruokakermaa |
- 1.
Saksi muutama viilto leikkeiden reunaan, etteivät ne käpristy paistaessa. Ruskista leikkeet rasva-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta leikkeet uunivuokaan.
- 2.
Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele pekonit. Paahda pekonit pannulla ja lisää sipulit joukkoon pehmentymään. Lisää joukkoon sinappi, oliivit ja mausta seos cayennenpippurilla. Nosta seos lihojen päälle.
- 3.
Lisää olut ja kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää ruokakerma noin 15 minuuttia ennen kypsennyksen päättymistä.
Haudutetut possunleikkeet
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 750 g | porsaan ohutleikkeitä |
| 1 rkl | margariinia ja öljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 5 kpl | pekonia |
| 2 rkl | dijonsinappia |
| 1 dl | viipaloituja mustia oliiveja |
| 1/4 tl | cayennenpippuria |
| 1/3 l | olutta, esim lageria |
| 1 - 2 dl | ruokakermaa |
Valmistus (Uuni 200°C)
- 1
Saksi muutama viilto leikkeiden reunaan, etteivät ne käpristy paistaessa. Ruskista leikkeet rasva-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta leikkeet uunivuokaan.
Määrä Ainesosa 750 g porsaan ohutleikkeitä 1 rkl margariinia ja öljyä suolaa rouhittua mustapippuria - 2
Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele pekonit. Paahda pekonit pannulla ja lisää sipulit joukkoon pehmentymään. Lisää joukkoon sinappi, oliivit ja mausta seos cayennenpippurilla. Nosta seos lihojen päälle.
Määrä Ainesosa 1 kpl sipuli 5 kpl pekonia 2 rkl dijonsinappia 1 dl viipaloituja mustia oliiveja 1/4 tl cayennenpippuria 2 kpl valkosipulinkynttä - 3
Lisää olut ja kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää ruokakerma noin 15 minuuttia ennen kypsennyksen päättymistä.
Määrä Ainesosa 1/3 l olutta, esim lageria 1 - 2 dl ruokakermaa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












