Haudutetut possunleikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Haudutettu porsaanleike uunissa

Haudutetut possunleikkeet

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

750 g
Porsaan ohutleikkeitä
1 rkl
Margariinia ja öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
5 kpl
Pekonia
2 rkl
Dijonsinappia
1 dl
Viipaloituja mustia oliiveja
1/4 tl
Cayennenpippuria
1/3 l
Olutta, esim lageria
1 - 2 dl
Ruokakermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Saksi muutama viilto leikkeiden reunaan, etteivät ne käpristy paistaessa. Ruskista leikkeet rasva-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta leikkeet uunivuokaan.

750 g
Porsaan ohutleikkeitä
1 rkl
Margariinia ja öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2

Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele pekonit. Paahda pekonit pannulla ja lisää sipulit joukkoon pehmentymään. Lisää joukkoon sinappi, oliivit ja mausta seos cayennenpippurilla. Nosta seos lihojen päälle.

1 kpl
Sipuli
5 kpl
Pekonia
2 rkl
Dijonsinappia
1 dl
Viipaloituja mustia oliiveja
1/4 tl
Cayennenpippuria
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3

Lisää olut ja kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää ruokakerma noin 15 minuuttia ennen kypsennyksen päättymistä.

1/3 l
Olutta, esim lageria
1 - 2 dl
Ruokakermaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 8.9.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.