Haudutetut possunleikkeet - Yhteishyvä

Haudutetut possunleikkeet

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

750 g
Porsaan ohutleikkeitä
1 rkl
Margariinia ja öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
5 kpl
Pekonia
2 rkl
Dijonsinappia
1 dl
Viipaloituja mustia oliiveja
1/4 tl
Cayennenpippuria
1/3 l
Olutta, esim lageria
1 - 2 dl
Ruokakermaa

Näin teet

1

Saksi muutama viilto leikkeiden reunaan, etteivät ne käpristy paistaessa. Ruskista leikkeet rasva-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta leikkeet uunivuokaan. Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele pekonit. Paahda pekonit pannulla ja lisää sipulit joukkoon pehmentymään. Lisää joukkoon sinappi, oliivit ja mausta seos cayennenpippurilla. Nosta seos lihojen päälle. Lisää olut ja kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää ruokakerma noin 15 minuuttia ennen kypsennyksen päättymistä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
SOK
Julkaistu: 8.9.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa