Haudutetut possunleikkeet

Arvostele resepti
4 Annosta

Noin 2 tuntia

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
750 gporsaan ohutleikkeitä
1 rklmargariinia ja öljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
5 kplpekonia
2 rkldijonsinappia
1 dlviipaloituja mustia oliiveja
1/4 tlcayennenpippuria
1/3 lolutta, esim lageria
1 - 2 dlruokakermaa

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Saksi muutama viilto leikkeiden reunaan, etteivät ne käpristy paistaessa. Ruskista leikkeet rasva-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta leikkeet uunivuokaan.

    MääräAinesosa
    750 gporsaan ohutleikkeitä
    1 rklmargariinia ja öljyä
    suolaa
    rouhittua mustapippuria
  2. 2

    Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele pekonit. Paahda pekonit pannulla ja lisää sipulit joukkoon pehmentymään. Lisää joukkoon sinappi, oliivit ja mausta seos cayennenpippurilla. Nosta seos lihojen päälle.

    MääräAinesosa
    1 kplsipuli
    5 kplpekonia
    2 rkldijonsinappia
    1 dlviipaloituja mustia oliiveja
    1/4 tlcayennenpippuria
    2 kplvalkosipulinkynttä
  3. 3

    Lisää olut ja kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää ruokakerma noin 15 minuuttia ennen kypsennyksen päättymistä.

    MääräAinesosa
    1/3 lolutta, esim lageria
    1 - 2 dlruokakermaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025