Hedelmähyytelö | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmähyytelö

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

8 dl
Erilaisia hedelmäpaloja (esim. mangoa, sharonia, persikkaa, ananasta, viinirypäleitä, papaijaa)
1/2 l
Vaaleaa mehua
7 kpl
Liivatelehteä
Sokeria maun mukaan

lisäksi:

2 dl
Kuohukermaa
1/2 dl
Valmista kinuskikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota liivatteet kylmässä vedessä. Puristele pehmenneistä liivatteista ylimääräinen vesi ja liuota ne tilkkaan kiehuvaa mehua. Sekoita liivateliuos lopun mehun joukkoon ja lisää halutessasi sokeria.

Vuoraa hyydytysvuoka muovikelmulla ja asettele pohjalle puolet hedelmäpaloista. Kaada päälle puolet mehusta ja anna hyytyä viileässä. Lisää loput hedelmäpalat ja mehu.

Hyydytä mieluummin seuraavaan päivään saakka ja kumoa. Tarjoile kinuskikastikkeella maustetun kermavaahdon kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.