Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
8 dlerilaisia hedelmäpaloja (esim. mangoa, sharonia, persikkaa, ananasta, viinirypäleitä, papaijaa)
1/2 lvaaleaa mehua
7 kplliivatelehteä
sokeria maun mukaan

Lisäksi:

2 dlkuohukermaa
1/2 dlvalmista kinuskikastiketta

Valmistus

  1. 1

    Liota liivatteet kylmässä vedessä. Puristele pehmenneistä liivatteista ylimääräinen vesi ja liuota ne tilkkaan kiehuvaa mehua. Sekoita liivateliuos lopun mehun joukkoon ja lisää halutessasi sokeria.

    Vuoraa hyydytysvuoka muovikelmulla ja asettele pohjalle puolet hedelmäpaloista. Kaada päälle puolet mehusta ja anna hyytyä viileässä. Lisää loput hedelmäpalat ja mehu.

    Hyydytä mieluummin seuraavaan päivään saakka ja kumoa. Tarjoile kinuskikastikkeella maustetun kermavaahdon kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä