Hedelmäinen pähkinäkakku
Ainekset
KUORRUTUS
Näin teet
Voitele ja korppujauhota rengaskakkuvuoka (n. 1,7 l). Säästä pähkinöistä 3/4 dl koristeluun, rouhi loput. Säästä ananaksista muutama pala koristeluun ja pilko loput. Sekoita kulhossa kuivat aineet. Sekoita joukkoon pähkinät, ananakset, kerma, kananmunat, rasva ja mehu. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai, kunnes pistettäessä tikkuun ei tartu taikinaa. Kumoa kakku ja anna jäähtyä.
Notkista tuorejuusto ja sekoita tomusokerin ja maidon kanssa juoksevaksi kuorrutukseksi. Valuta kuorrute kakun päälle. Koristele pähkinöillä ja ananaspaloilla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 39 g | 542 g |
Proteiinia | 5 g | 75 g |
Rasvaa | 20 g | 286 g |
Kuituja | 1 g | 14 g |
Energiaa kj | 1519 | 21265 |
Energiaa kcal | 363 | 5081 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kanelia
1 tl Pomeranssin kuorta
1 tl Inkivääriä
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 39 g | 542 g |
Proteiinia | 5 g | 75 g |
Rasvaa | 20 g | 286 g |
Kuituja | 1 g | 14 g |
Energiaa kj | 1519 | 21265 |
Energiaa kcal | 363 | 5081 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kanelia
1 tl Pomeranssin kuorta
1 tl Inkivääriä