Hedelmäinen waldorfinsalaatti
6 Annosta
Ainekset
3 kpl
Lehtisellerin vartta
2 kpl
Punaista omenaa
150 g
Tummia viinirypäleitä
1/4 kpl
Kiinankaalia
1 kpl
(227/137 g) ananaspaloja omassa liemessä
1 kpl
(70 g) saksanpähkinöitä
Kastike
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
1 rkl
Sinappia
2 tl
Sitruunamehua
1 tl
Hunajaa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistus
1
Viipaloi lehtisellerit. Halkaise omena, poista kanta ja siemenkota ja paloittele. Huuhtele ja halkaise rypäleet. Hienonna kiinankaali. Valuta ananakset ja rouhi pähkinät veitsellä karkeaksi.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Yhdistä salaattiainekset ja valuta kastike joukkoon. Kääntele ainekset sekaisin ja anna maustua viileässä hetken ennen tarjoamista.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.