Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäinen waldorfinsalaatti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

3 kpl
Lehtisellerin vartta
2 kpl
Punaista omenaa
150 g
Tummia viinirypäleitä
1/4 kpl
Kiinankaalia
1 kpl
(227/137 g) ananaspaloja omassa liemessä
1 kpl
(70 g) saksanpähkinöitä

Kastike

1 kpl
(150 g) ranskankermaa
1 rkl
Sinappia
2 tl
Sitruunamehua
1 tl
Hunajaa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi lehtisellerit. Halkaise omena, poista kanta ja siemenkota ja paloittele. Huuhtele ja halkaise rypäleet. Hienonna kiinankaali. Valuta ananakset ja rouhi pähkinät veitsellä karkeaksi.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Yhdistä salaattiainekset ja valuta kastike joukkoon. Kääntele ainekset sekaisin ja anna maustua viileässä hetken ennen tarjoamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.