Hedelmäiset broilerinkoivet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäiset broilerinkoivet

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 3/10 kg
Marinoituja koipireisiä
2 kpl
Ananasmurskaa
1 kpl
Persiljaruukku
70 g
Cashewpähkinöitä
1 kpl
Punainen chili
1/2 tl
Jauhettua inkivääriä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Sinappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lado broilerinkoivet uunivuokaan. Kaada ananakset liemineen kulhoon. Hienonna persilja ja rouhi cashewpähkinät karkeaksi rouheeksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos broilerinkoipien päälle.  Kypsennä noin tunti 175 °C:ssa. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 15.9.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2728

652

48,8 g

12,0 g

3,4 g

3,4 g

2,8 g

49,2 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Punainen chili,

0,5 tl Jauhettua inkivääriä,

Valkosipulinkynttä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli