Hedelmäkiisseli ja vaniljavaahto

Nappaa talteen!
Appelsiinituoremehusta ja perunajauhosta syntyy helppo jälkiruokakiisseli. Mausta maun mukaan sokerilla ja tarjoa lisäksi vaniljavaahtoa tai puolisulaa vaniljajäätelöä.
| 1 l | appelsiinituoremehua tai persikkanektaria |
| 4 rkl | perunajauhoja |
| sokeria | |
| Pinnalle: | |
|---|---|
| sokeria ja kanelia | |
| (mandariinipaloja) | |
| Lisäksi: | |
| vaahdotettua vaniljavaahtoa | |
- 1.
Mittaa kylmä mehu ja perunajauhot kattilaan. Sekoita hyvin pohjaa myöten ja kuumenna kunnes seos sakenee, kirkastuu ja alkaa kuplia. Lopeta sekoittaminen ensimmäisiin kupliin ja nosta kattila levyltä.
Lisää kiisseliin maun mukaan sokeria ja kaada se tarjoiluastiaan. Ripottele pintaan sokeria ja kanelia sekä mandariinipaloja. Jäähdytä. Tarjoa lisänä vaniljavaahtoa tai puolisulaa vaniljajäätelöä.
Hedelmäkiisseli ja vaniljavaahto
Appelsiinituoremehusta ja perunajauhosta syntyy helppo jälkiruokakiisseli. Mausta maun mukaan sokerilla ja tarjoa lisäksi vaniljavaahtoa tai puolisulaa vaniljajäätelöä.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | appelsiinituoremehua tai persikkanektaria |
| 4 rkl | perunajauhoja |
| sokeria | |
Pinnalle: | |
| sokeria ja kanelia | |
| (mandariinipaloja) | |
Lisäksi: | |
| vaahdotettua vaniljavaahtoa | |
Valmistus
- 1
Mittaa kylmä mehu ja perunajauhot kattilaan. Sekoita hyvin pohjaa myöten ja kuumenna kunnes seos sakenee, kirkastuu ja alkaa kuplia. Lopeta sekoittaminen ensimmäisiin kupliin ja nosta kattila levyltä.
Lisää kiisseliin maun mukaan sokeria ja kaada se tarjoiluastiaan. Ripottele pintaan sokeria ja kanelia sekä mandariinipaloja. Jäähdytä. Tarjoa lisänä vaniljavaahtoa tai puolisulaa vaniljajäätelöä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























