Hedelmäkiisseli ja vaniljavaahto - Yhteishyvä

Hedelmäkiisseli ja vaniljavaahto

???
Annokset
6
Appelsiinituoremehusta ja perunajauhosta syntyy helppo jälkiruokakiisseli. Mausta maun mukaan sokerilla ja tarjoa lisäksi vaniljavaahtoa tai puolisulaa vaniljajäätelöä.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Appelsiinituoremehua tai persikkanektaria
4 rkl
Perunajauhoja
Sokeria

PINNALLE:

Sokeria ja kanelia
(mandariinipaloja)

LISÄKSI:

Vaahdotettua vaniljavaahtoa

Näin teet

1

Mittaa kylmä mehu ja perunajauhot kattilaan. Sekoita hyvin pohjaa myöten ja kuumenna kunnes seos sakenee, kirkastuu ja alkaa kuplia. Lopeta sekoittaminen ensimmäisiin kupliin ja nosta kattila levyltä.

Lisää kiisseliin maun mukaan sokeria ja kaada se tarjoiluastiaan. Ripottele pintaan sokeria ja kanelia sekä mandariinipaloja. Jäähdytä. Tarjoa lisänä vaniljavaahtoa tai puolisulaa vaniljajäätelöä.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa