Hedelmäkiisseli ja vaniljavaahto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäkiisseli ja vaniljavaahto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Appelsiinituoremehusta ja perunajauhosta syntyy helppo jälkiruokakiisseli. Mausta maun mukaan sokerilla ja tarjoa lisäksi vaniljavaahtoa tai puolisulaa vaniljajäätelöä.

Ainekset

1 l
Appelsiinituoremehua tai persikkanektaria
4 rkl
Perunajauhoja
Sokeria

pinnalle:

Sokeria ja kanelia
(mandariinipaloja)

lisäksi:

Vaahdotettua vaniljavaahtoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kylmä mehu ja perunajauhot kattilaan. Sekoita hyvin pohjaa myöten ja kuumenna kunnes seos sakenee, kirkastuu ja alkaa kuplia. Lopeta sekoittaminen ensimmäisiin kupliin ja nosta kattila levyltä.

Lisää kiisseliin maun mukaan sokeria ja kaada se tarjoiluastiaan. Ripottele pintaan sokeria ja kanelia sekä mandariinipaloja. Jäähdytä. Tarjoa lisänä vaniljavaahtoa tai puolisulaa vaniljajäätelöä.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.