Hedelmäsalaatti ja valkosuklaakastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäsalaatti ja valkosuklaakastike

???
Annokset
4
Valkosuklaakastike tekee hedelmäsalaatista juhlavan jälkiruoan. Se myös tasoittaa hienosti appelsiinin, omenan ja anananaskirsikan kirpeyttä.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Punainen omena
1 kpl
(100 g) ananaskirsikoita

VALKOSUKLAAKASTIKE

100 g
Valkosuklaata
1 dl
Kuohukermaa

Näin teet

1

Valmista suklaakastike. Paloittele suklaa. Kiehauta kerma pienessä kattilassa. Siirrä kattila syrjään. Lisää joukkoon suklaapalat ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä.

Kuori appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi ja paloittele lohkot. Pese ja kuori omena ja poista siemenkota. Pilko paloiksi. Poista ananaskirsikoista kuoret ja huuhtele ja puolita hedelmät. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Tarjoile valkosuklaakastikkeen kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 15.12.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g95 g
Proteiinia3 g11 g
Rasvaa18 g70 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1129 4517
Energiaa kcal270 1079

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g95 g
Proteiinia3 g11 g
Rasvaa18 g70 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1129 4517
Energiaa kcal270 1079
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.