Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäsalaatti ja valkosuklaakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valkosuklaakastike tekee hedelmäsalaatista juhlavan jälkiruoan. Se myös tasoittaa hienosti appelsiinin, omenan ja anananaskirsikan kirpeyttä.

Ainekset

1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Punainen omena
1 kpl
(100 g) ananaskirsikoita

Valkosuklaakastike

100 g
Valkosuklaata
1 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista suklaakastike. Paloittele suklaa. Kiehauta kerma pienessä kattilassa. Siirrä kattila syrjään. Lisää joukkoon suklaapalat ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä.

Kuori appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi ja paloittele lohkot. Pese ja kuori omena ja poista siemenkota. Pilko paloiksi. Poista ananaskirsikoista kuoret ja huuhtele ja puolita hedelmät. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Tarjoile valkosuklaakastikkeen kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 15.12.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

270

1129

17,5 g

11,0 g

23,8 g

22,8 g

2,3 g

2,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli