Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmiä ja tuorejuustovaahtoa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkuttele jälkiruoaksi papaijaa ja passionhedelmää. Tarjoa hedelmäpalojen seurana tuorejuustosta ja vaniljakastikkeesta tehtyä vaahtoa.

Ainekset

2 kpl
Papaijaa
4 kpl
Passionhedelmää
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Valmista vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja halkaise papaijat ja poista tummat siemenet. Lohko hedelmät annospaloiksi kulhoon. Puolita passionhedelmät ja raavi lusikan avulla hedelmien siemenet papaijapalojen sekaan.

Notkista tuorejuusto limetin mehulla ja lisää sokeri. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita se tuorejuustoseokseen.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.