Hellepäivän meloni-mansikkaherkku
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1/2 kpl | hunajamelonia |
| 1/2 kpl | cantaloupemelonia |
| 1/4 kpl | vesimelonia |
| 1/2 l | mansikoita |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 2 dl | kermaa |
| 1 rkl | sokeria |
| (tilkka appelsiinilikööriä) | |
| tuoretta tai kuivattua rosmariinia | |
- 1.
Kaiverra meloneista palloraudalla avulla palloja tai kuori ja paloittele melonit. Viipaloi mansikat ja lado viipaleet melonipallojen kanssa annosmaljoihin. Ripottele päälle hiukan sokeria.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahtoon sokeri, halutessasi likööritilkka sekä maun mukaan rosmariinia. Tarjoile kermavaahdon kera.
Hellepäivän meloni-mansikkaherkku
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | hunajamelonia |
| 1/2 kpl | cantaloupemelonia |
| 1/4 kpl | vesimelonia |
| 1/2 l | mansikoita |
Lisäksi: | |
| 2 dl | kermaa |
| 1 rkl | sokeria |
| (tilkka appelsiinilikööriä) | |
| tuoretta tai kuivattua rosmariinia | |
Valmistus
- 1
Kaiverra meloneista palloraudalla avulla palloja tai kuori ja paloittele melonit. Viipaloi mansikat ja lado viipaleet melonipallojen kanssa annosmaljoihin. Ripottele päälle hiukan sokeria.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahtoon sokeri, halutessasi likööritilkka sekä maun mukaan rosmariinia. Tarjoile kermavaahdon kera.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























