Hellepäivän meloni-mansikkaherkku | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hellepäivän meloni-mansikkaherkku

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Hunajamelonia
1/2 kpl
Cantaloupemelonia
1/4 kpl
Vesimelonia
1/2 l
Mansikoita

lisäksi:

2 dl
Kermaa
1 rkl
Sokeria
(tilkka appelsiinilikööriä)
Tuoretta tai kuivattua rosmariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kaiverra meloneista palloraudalla avulla palloja tai kuori ja paloittele melonit. Viipaloi mansikat ja lado viipaleet melonipallojen kanssa annosmaljoihin. Ripottele päälle hiukan sokeria.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahtoon sokeri, halutessasi likööritilkka sekä maun mukaan rosmariinia. Tarjoile kermavaahdon kera.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.