Säädä uuni 180 asteeseen.
Vispaa pehmeä huoneenlämpöinen rasva ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen välillä voimakkaasti vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita ne taikinaan. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun, noin 30 x 30 cm:n uunivuokaan.
Pese tai kuori omenat. Kuutioi ne ja laita taikinan pinnalle. Paina osa syvemmälle taikinaan.
Paista piirakkaa uunissa 40–45 minuuttia. Anna jäähtyä.
Levitä tuorejuusto jäähtyneelle piirakalle, valuta kinuskikastike päälle ja koristele koristerakeilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
271
1135
14,1 g
5,3 g
31,2 g
16,1 g
1,2 g
4,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g kinuskituorejuustoa,
1 dl kinuskikastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli