Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helpot perunarieskat

timer-icon30 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Leivo helpot perunarieskat valmiista pakasteperunamuusista. Rieskat maistuvat parhaalta uunituoreena.

Ainekset

400 g
pakasteperunasoseaineksia
1/2 tl
Suolaa
3 dl
Vettä
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Ohrajauhoja
1 dl
Hiivaleipäjauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada perunasoseainekset, suola ja vesi mikronkestävään astiaan. Kuumenna mikrossa täydellä teholla muutama minuutti. Sekoita tasaiseksi ja anna hieman jäähtyä.

400 g
pakasteperunasoseaineksia
3 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
2

Sekoita löysään perunasoseeseen kananmunat ja jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Tee yhteensä 12 kekoa kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille. Painele jauhotetuin käsin ohuiksi rieskoiksi. Pistele pintaan reikiä. Paista 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.

1 dl
Hiivaleipäjauhoja
2 dl
Ohrajauhoja
2 kpl
Kananmunaa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
|
Muokattu: 15.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

84

353

1,2 g

0,3 g

14,3 g

0,3 g

1,3 g

3,2 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli