Helpot perunarieskat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helpot perunarieskat

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pakasteperunasoseaineksia (400 g)
1/2 tl
Suolaa
3 dl
Vettä
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Ohrajauhoja
1 dl
Hiivaleipäjauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kaada perunasoseainekset, suola ja vesi mikronkestävään astiaan. Kuumenna mikrossa täydellä teholla muutama minuutti. Sekoita tasaiseksi ja anna hieman jäähtyä. Sekoita löysään perunasoseeseen kananmunat ja jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Tee yhteensä 12 kekoa kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille. Painele jauhotetuin käsin ohuiksi rieskoiksi. Pistele pintaan reikiä. Paista 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

263

63

1,1 g

0,3 g

9,8 g

0,2 g

1,0 g

2,6 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

3 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli