Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helpot perunarieskat

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pakasteperunasoseaineksia (400 g)
1/2 tl
Suolaa
3 dl
Vettä
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Ohrajauhoja
1 dl
Hiivaleipäjauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada perunasoseainekset, suola ja vesi mikronkestävään astiaan. Kuumenna mikrossa täydellä teholla muutama minuutti. Sekoita tasaiseksi ja anna hieman jäähtyä. Sekoita löysään perunasoseeseen kananmunat ja jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Tee yhteensä 12 kekoa kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille. Painele jauhotetuin käsin ohuiksi rieskoiksi. Pistele pintaan reikiä. Paista 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
|
Muokattu: 10.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

63

263

1,1 g

0,3 g

9,8 g

0,2 g

1,0 g

2,6 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

3 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli