Helpot rahkaletut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helpot rahkaletut

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Tarjoile rahkaletut puolukkahillon tai marjojen ja kermavaahdon tai smetanan kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Munaa
250 g
Maitorahkaa
1 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
3 rkl
Vehnäjauhoja

TARJOILUUN

Puolukkahilloa tai marjoja
Kermavaahtoa tai smetanaa

Näin teet

1

Riko munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon rahka. Lisää sokerit sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

4 kpl
Munaa
250 g
Maitorahkaa
1 dl
Sokeria
3 rkl
Vehnäjauhoja
1 tl
Vaniljasokeria
2

Paista letut voissa tai margariinissa ohukaispannulla hitaasti paistaen molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Puolukkahilloa tai marjoja
Kermavaahtoa tai smetanaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 15.5.2019