Helpot rahkaletut

arvosana4/5

(1)arvio
6 Annosta

15 min

Tarjoile rahkaletut puolukkahillon tai marjojen ja kermavaahdon tai smetanan kanssa.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
4 kplmunaa
250 gmaitorahkaa
1 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
3 rklvehnäjauhoja

Tarjoiluun

puolukkahilloa tai marjoja
kermavaahtoa tai smetanaa

Valmistus

  1. 1

    Riko munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon rahka. Lisää sokerit sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

    MääräAinesosa
    4 kplmunaa
    250 gmaitorahkaa
    1 dlsokeria
    3 rklvehnäjauhoja
    1 tlvaniljasokeria
  2. 2

    Paista letut voissa tai margariinissa ohukaispannulla hitaasti paistaen molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

    MääräAinesosa
    puolukkahilloa tai marjoja
    kermavaahtoa tai smetanaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
30.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä