Helpot rahkaletut | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helpot rahkaletut

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tarjoile rahkaletut puolukkahillon tai marjojen ja kermavaahdon tai smetanan kanssa.

Ainekset

4 kpl
Munaa
250 g
Maitorahkaa
1 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
3 rkl
Vehnäjauhoja

tarjoiluun

Puolukkahilloa tai marjoja
Kermavaahtoa tai smetanaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Riko munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon rahka. Lisää sokerit sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

4 kpl
Munaa
250 g
Maitorahkaa
1 dl
Sokeria
3 rkl
Vehnäjauhoja
1 tl
Vaniljasokeria
2

Paista letut voissa tai margariinissa ohukaispannulla hitaasti paistaen molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Puolukkahilloa tai marjoja
Kermavaahtoa tai smetanaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.