Helpot rahkaletut
15 min

Nappaa talteen!
Tarjoile rahkaletut puolukkahillon tai marjojen ja kermavaahdon tai smetanan kanssa.
| 4 kpl | munaa |
| 250 g | maitorahkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 3 rkl | vehnäjauhoja |
| Tarjoiluun | |
|---|---|
| puolukkahilloa tai marjoja | |
| kermavaahtoa tai smetanaa | |
- 1.
Riko munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon rahka. Lisää sokerit sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
- 2.
Paista letut voissa tai margariinissa ohukaispannulla hitaasti paistaen molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Helpot rahkaletut
arvosana4/5
15 min
Tarjoile rahkaletut puolukkahillon tai marjojen ja kermavaahdon tai smetanan kanssa.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | munaa |
| 250 g | maitorahkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 3 rkl | vehnäjauhoja |
Tarjoiluun | |
| puolukkahilloa tai marjoja | |
| kermavaahtoa tai smetanaa | |
Valmistus
- 1
Riko munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon rahka. Lisää sokerit sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Määrä Ainesosa 4 kpl munaa 250 g maitorahkaa 1 dl sokeria 3 rkl vehnäjauhoja 1 tl vaniljasokeria - 2
Paista letut voissa tai margariinissa ohukaispannulla hitaasti paistaen molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Määrä Ainesosa puolukkahilloa tai marjoja kermavaahtoa tai smetanaa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.




























