Helppo juuresgratiini | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo juuresgratiini

Helppo juuresgratiini

Fork and knife
9 Annosta
Fork and knife
9 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
(à 600 g) pakasteuunijuureksia
2 rkl
Margariinia
2 dl
Ruokakermaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Yrttisekoitusta
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Voimakasta juustoraastetta
2 rkl
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä uunijuurekset voideltuun suurehkoon uunivuokaan. Nosta 10 minuutiksi 200-asteiseen uuniin sulamaan.

Nosta vuoka uunista ja valuta päälle kerma. Ripottele päälle mausteet ja juustoraaste. Ripottele pinnalle hieman korppujauhoja.

Kypsennä paistosta noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

2

Nosta vuoka uunista ja valuta päälle kerma. Ripottele päälle mausteet ja juustoraaste. Ripottele pinnalle hieman korppujauhoja.

2 dl
Ruokakermaa
1 tl
Yrttisekoitusta
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 dl
Voimakasta juustoraastetta
2 rkl
Korppujauhoja
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.