Pane keksit muovipussiin, painele muruiksi esimerkiksi kaulimella. Kaada murut kulhoon, lisää sulatettu rasva, sekoita tasaiseksi. Painele muruseos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Anna pohjan olla hetki jääkaapissa.
Vatkaa kerma sokerin kanssa vaahdoksi. Ota noin kolmannes kermavaahdosta erilleen koristelua varten ja sekoita loppuun vaahtoon rahka. Levitä rahkaseos pohjan päälle. Viipaloi banaanit. Lisää täytteen päälle banaanit, marjat ja suklaarouhe. Lisää loput kermavaahdosta nokareina kakun pinnalle tai pursota koristeeksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
434
1814
32,3 g
19,5 g
31,0 g
18,8 g
2,3 g
3,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g Vaniljarahkaa,
0,5 dl Rouhittua valko- tai maitosuklaata.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli