Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo kinuskikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta
Kaada lämmin kinuskikastike jäisten karpaloiden tai puolukoiden päälle, tai jäähdytä se ja herkuttele jäätelön tai vaikka uuniomenan kanssa.

Ainekset

2 dl
vispi- tai kuohukermaa
1 dl
fariinisokeria
1 tl
voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kerma ja sokeri paksupohjaiseen kattilaan. Keitä silloin tällöin sekoitellen, kunnes kastike sakenee. Aikaa tähän kuluu 5–15 minuuttia riippuen kattilan koosta ja siitä, kuinka voimakkaasti seosta keitetään.

2 dl
vispi- tai kuohukermaa
1 dl
fariinisokeria
2

Sekoita voi kastikkeeseen.

1 tl
voita
3

Tarjoa kinuskikastike lämpimänä tai kylmänä.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Kati Pohja
Julkaistu: 2.11.2018
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

519

2172

37,0 g

24,5 g

45,5 g

45,5 g

2,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli