Helppo kinuskikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo kinuskikastike
Play

Helppo kinuskikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta
Kaada lämmin kinuskikastike jäisten karpaloiden tai puolukoiden päälle, tai jäähdytä se ja herkuttele jäätelön tai vaikka uuniomenan kanssa.

Ainekset

2 dl
vispi- tai kuohukermaa
1 dl
fariinisokeria
1 tl
voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Mittaa kerma ja sokeri paksupohjaiseen kattilaan. Keitä silloin tällöin sekoitellen, kunnes kastike sakenee. Aikaa tähän kuluu 5–15 minuuttia riippuen kattilan koosta ja siitä, kuinka voimakkaasti seosta keitetään.

2 dl
vispi- tai kuohukermaa
1 dl
fariinisokeria
2

Sekoita voi kastikkeeseen.

1 tl
voita
3

Tarjoa kinuskikastike lämpimänä tai kylmänä.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Kati Pohja
Julkaistu: 2.11.2018
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2172

519

37,0 g

24,5 g

45,5 g

45,5 g

2,0 g

0,1 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli