Helppo valkosuklaamousse

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkeltuainen
1/2 dlsokeria
3 rklappelsiinimehua
200 gvalkosuklaata
100 gmaitorahkaa
2 dlkuohukermaa

Valmistus

  1. 1

    Kuumennakeltuainen, sokeri ja appelsiinimehu kiehumispisteeseen sekoitellen kattilassa. Siirrä pois liedeltä ja jatka sekoittamista, kunnes seos hivenen jäähtyy. Sulata suklaa toisessa kattilassa ja lisää keltuaisseokseen. Lisää rahka. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti joukkoon. Jaa mousse neljään jälkiruoka-astiaan ja anna vetäytyä jääkaapissa noin tunnin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025